A Vágyak Szigete (szinkronizált)

2020 / 02 / 20
csütörtök
1. terem
Valahol a Csendes-óceán egy elhagyott részén egy különleges intézmény működik egy csodálatos szigeten. Az itt dolgozóknak csupán egy feladatuk van: hogy aki a szigetre jön, annak megvalósuljon élete legelérhetetlenebb, legcsodásabb, legmerészebb álma.
A Vágyak Szigete (szinkronizált)
Dátumok [ 7 ]
2020. február 20. csütörtök, 21:45 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2020. február 21. péntek, 19:30 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2020. február 22. szombat, 21:45 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2020. február 23. vasárnap, 19:30 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2020. február 24. hétfő, 21:45 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2020. február 25. kedd, 19:30 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2020. február 26. szerda, 21:45 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
Leírás Képek

Valahol a Csendes-óceán egy elhagyott részén egy különleges intézmény működik egy csodálatos szigeten. Az itt dolgozóknak csupán egy feladatuk van: hogy aki a szigetre jön, annak megvalósuljon élete legelérhetetlenebb, legcsodásabb, legmerészebb álma. Mindenki csupán egyetlen lehetőséget kap, de aki eljut ide, az nem marad ki abból, amire vágyik – nincs határ, nincs korlát, nincs szabály.
A szigetet egy titokzatos tudós vezeti, aki minden érkezőhöz egyformán kedves, ám végül, mindenkivel egyformán szigorú.

Ajánló

A vágyak szigete A vágyak szigete 2020. Március 01. Valahol a Csendes-óceán egy elhagyott részén egy különleges intézmény működik egy csodálatos szigeten. Az itt dolgozóknak csupán egy feladatuk van: hogy aki a szigetre jön, annak megvalósuljon élete legelérhetetlenebb, legcsodásabb, legmerészebb álma. Mindenki csupán egyetlen lehetőséget kap, de aki eljut ide, az nem marad ki abból, amire vágyik – nincs határ, nincs korlát, nincs szabály. Mancs őrjárat: Vigyázz, kész, mancs! Mancs őrjárat: Vigyázz, kész, mancs! 2020. Február 21. Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) 2020. Február 27. Harley Quinn (Margot Robbie) sosem volt jó kislány. Sem normális. De amióta Gotham legizgalmasabb nője szakított Jokerrel, megváltozott benne valami. Feladja addigi magányát, és három nem kevésbé életveszélyes barátnőjével, Fekete Kanárival, Vadásznővel és Renee Montoyával indul újabb kalandokra. Frankófon Filmnapok: Taníts meg repülni! (Donne-moi des ailes) Frankófon Filmnapok: Taníts meg repülni! (Donne-moi des ailes) 2020. Március 07. Apa és fia kalandos vadkacsamentő expedíciója, utazás Franciaországból Norvégiába, amelynek a végén mindenki szárnyakat kap! Sonic, a sündisznó Sonic, a sündisznó 2020. Február 27. Sonic, a sündisznó véletlenül hihetetlen erő birtokosa lesz, ami ő maga sem ért teljesen. A saját védelme érdekében a Földön rejtőzik el, és egyetlen szabályt kell betartania: nem szabad, hogy a világ tudomást szerezzen a létezéséről. Ám ez nem könnyű feladat egy 15 évesnek, főleg ha az a 15 éves Sonic képességeivel és habitusával van megáldva.

Élményprogram

Sport

Érdeklik legfrissebb programjaink?
Íratkozzon fel hírlevelünkre!