Apukadabra

2020 / 07 / 16
csütörtök
Óvóhely
Egy órás csodálatos kaland a bűvészet világában. Csatlakozz ehhez a váratlanokkal teli, elbűvölő és néha elgondolkodtató előadáshoz, mely a bűvészetet lépésről lépésre egy apuka szemszögéből mutatja be.
Apukadabra
Dátumok [ 1 ]
2020. július 16. csütörtök, 20:00 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
Leírás Képek

Utazás egy bűvész apuka világába, Grünwald Norbert önálló estje.

Egy órás csodálatos kaland a bűvészet világában. Csatlakozz ehhez a váratlanokkal teli, elbűvölő és néha elgondolkodtató előadáshoz, mely a bűvészetet lépésről lépésre egy apuka szemszögéből mutatja be.

A műsor végére garantáltan felfedezed magadban is a gyermeket!

Grünwald Norbert - bűvész, mentalista

Ajánló

Bősze Ádám: Nagy zenészek, nagy szerelmek #Liszt Bősze Ádám: Nagy zenészek, nagy szerelmek #Liszt 2020. Október 06. A zenetörténet legismertebb zeneszerzői és az ő szerelmi életük. Illetve nem is: a legvonzóbb nők és férfiak, akikbe a legnagyobb zeneszerzők lettek szerelmesek. Bősze Ádám előadássorozata először Budapesten a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpontban havonta egy alkalommal, 2019 szeptemberétől 2020 júniusáig. Bősze Ádám: Nagy zenészek, nagy szerelmek #Beethoven Bősze Ádám: Nagy zenészek, nagy szerelmek #Beethoven 2020. December 14. A zenetörténet legismertebb zeneszerzői és az ő szerelmi életük. Illetve nem is: a legvonzóbb nők és férfiak, akikbe a legnagyobb zeneszerzők lettek szerelmesek. Bősze Ádám: Nagy zenészek, nagy szerelmek #Britten Bősze Ádám: Nagy zenészek, nagy szerelmek #Britten 2020. Szeptember 07. A zenetörténet legismertebb zeneszerzői és az ő szerelmi életük. Illetve nem is: a legvonzóbb nők és férfiak, akikbe a legnagyobb zeneszerzők lettek szerelmesek. Bősze Ádám előadássorozata először Budapesten a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpontban havonta egy alkalommal, 2019 szeptemberétől 2020 júniusáig. EKMK: BRUTI STAND UP- PoénOK sorozat. Tóth Imre népszerű humorsita, zenész önálló estje. EKMK: BRUTI STAND UP- PoénOK sorozat. Tóth Imre népszerű humorsita, zenész önálló estje. 2020. Július 29. Bősze Ádám: Nagy zenészek, nagy szerelmek #Mahler Bősze Ádám: Nagy zenészek, nagy szerelmek #Mahler 2020. November 03. A zenetörténet legismertebb zeneszerzői és az ő szerelmi életük. Illetve nem is: a legvonzóbb nők és férfiak, akikbe a legnagyobb zeneszerzők lettek szerelmesek. Bősze Ádám előadássorozata először Budapesten a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpontban havonta egy alkalommal, 2019 szeptemberétől 2020 júniusáig.

Élményprogram

Sport

Érdeklik legfrissebb programjaink?
Íratkozzon fel hírlevelünkre!