AZ ILLÚZIÓ MESTEREI - 2021

2021 / 03 / 12
péntek
MOM Kulturális Központ
Az illúzió mesterei - 2021 New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo és Tokió után újra Budapesten Az illúzió mesterei!
AZ ILLÚZIÓ MESTEREI - 2021
Dátumok [ 6 ]
2021. március 12. péntek, 16:00 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2021. március 12. péntek, 20:00 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2021. március 13. szombat, 15:00 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2021. március 13. szombat, 20:00 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2021. március 14. vasárnap, 14:30 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2021. március 14. vasárnap, 18:30 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
Leírás Képek

Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban! Az előző években rendezett, nagy sikerű előadássorozatok után az Illúzió Mesterei új fellépőkkel, sosem látott műsorszámokkal térnek vissza. A nagyszabású gálaműsorban szereplő előadók nemzetközi TV showk, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői. Las Vegas, New York, Peking, Dubai, Párizs és Monte Carlo színpadai után az Illúzió Mesterei most készek arra, hogy a hazai közönséget is elvarázsolják. Ketté vágott nők, lenyűgöző kézügyesség, meghökkentő gondolatolvasás és sok minden más egy egész estés, humorban gazdag előadásban

A műsorban szerepel vadonatúj, még sosem látott műsorszámokkal: Hajnóczy Soma a bűvészet kétszeres világbajnoka. Látható lesz a többszörös díjnyertes Zee Zeus, aki óceánjáró luxushajók színpadán lép fel nap mint nap. Szerepelni fog a világbajnoki bronzérmes bűvészmester Galambos Fecó, illetve fellép a kézügyesség elképesztő mestere, a többszörös nemzetközi fesztivál díjnyertes bűvésznő, Ding Yang Kínából. És látványos nagyszínpadi illúziókkal készülnek a komikus színpadi bűvészet világbajnokai Scott és Muriel az USA-ból! 

Ne maradjon le erről az egyedi élményről, vegye meg a jegyét még ma! 

További információ: http:///www.illuziomesterei.hu

Az előadás elmaradása esetén a jegy az előadás dátumától számított 14 napon belül, a vásárlás helyszínén váltható vissza. Amennyiben járvány vagy más vis mayor helyzet következményeképpen az előadás nem megtartható a meghirdetett időpontban, a rendezvényszervező saját döntése szerint pótolhatja az elmaradt rendezvényt. Az ezen okokból történő rendezvény halasztás esetén a rendezvényszervező a belépőjegy vételárának visszafizetésére nem köteles.

Ajánló

Élményprogram

Érdeklik legfrissebb programjaink?
Íratkozzon fel hírlevelünkre!