Besh o droM lemezbemutató

Nagyterem
Valentin napra új lemez, speciálba' nektek! Készülünk derekasan, száll majd a Kakukk, vas lesz az Ágy, turbó lesz a Hilti, a csocsek meg Atom, áll majd a Bál, és pergetünk, hogy a többiről ne is beszéljünk. Jubileumi lemezbemutató!
Besh o droM lemezbemutató
Leírás Képek Videók

Valentin napra új lemez, speciálba' nektek! Készülünk derekasan, száll majd a Kakukk, vas lesz az Ágy, turbó lesz a Hilti, a csocsek meg Atom, áll majd a Bál, és pergetünk, hogy a többiről ne is beszéljünk. Inkább eljátsszuk nektek majd azokat is. Húsz éve a Fonóból indultunk, ott ültük meg az utat, ami a világ minden sarkába elvezetett minket. Most újra ott várunk titeket, megmutatjuk mire jutottunk.

Jubileumi lemezbemutató!

Ajánló

A képzelet dalai - Az Indiai Klasszikus Zene Mesterei XXVII. A képzelet dalai - Az Indiai Klasszikus Zene Mesterei XXVII. 2020. Április 18. Indiai legnépszerűbb klasszikus műfajának neve: Khyal, ami annyit jelent: képzelet, ami a vokális és hangszeres zene összekötésére, mint a zene legfelsőbb fokára utal. Az indiai klasszikus zene úgy kortárs, hogy közben tradicionális is. Miközben az alapelvei változatlanok, India hangszeres és a vokális zenéje is folyamatosan fejlődik és alakul az idők kihívásának megfelelően. Demjén Turné 2020 Demjén Turné 2020 2020. Március 14. Egy igazi állócsillag, 1970. szilveszterén vált országosan ismertté. Ez kereken 50 éve volt! Munkássága elismeréseként számtalan szakmai és állami kitüntetés tulajdonosa. Budapest Bár koncert Nagykanizsán Budapest Bár koncert Nagykanizsán 2020. Március 12. A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, swing, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra. Különleges zenei élményként, tökéletesen házasítják a különböző stílusokat. Las Migas Las Migas 2020. Április 22. Négy gyönyörű hölgy, flamenco ritmus és érzéki koreográfia. Ez a spanyol Las Migas. Ortodox Pünkösd - Szent Efrém Férfikar - Pro Musica Leánykar - Orientale Lumen 2020/3 Ortodox Pünkösd - Szent Efrém Férfikar - Pro Musica Leánykar - Orientale Lumen 2020/3 2020. Június 06. A kilencedik Orientale lumen sorozat középpontjában a nők állnak. Mindhárom koncerten olyan hölgyeket lát vendégül a Szent Efrém Férfikar, akik a legmagasabb szinten képviselik a vokális kultúra egy-egy szegmensét.

Élményprogram

Sport

Érdeklik legfrissebb programjaink?
Íratkozzon fel hírlevelünkre!