Családi hangutazás

Barbakán
Bársony Bálint és felesége Rebeka régóta tartanak felnőttek számára testnek és léleknek egyaránt megnyugtató hangtálas hangfürdőket a Kultúrkúriában is.
Családi hangutazás
Leírás Képek

Családi hangutazás
A család minden tagjának

Bársony Bálint és felesége Rebeka régóta tartanak felnőttek számára testnek és léleknek egyaránt megnyugtató hangtálas hangfürdőket a Kultúrkúriában is. Gyermekük születését követően merült fel bennük az ötlet, hogy a Nepálban tanultak alapján a zengetés erősségét a csecsemőkre és kisgyermekekre szabva is tartsanak hasonló családi foglalkozást, mely során egy hangfürdőt követően játékos formában ismerkedhetnek meg a résztvevők a hangtálak, gongok és egyéb szakrális hangkeltő eszközök hangjaival, sőt ők maguk megszólaltathatják azokat.

A foglalkozásokat vasárnapi napokon 16:00-17:00 között tartjuk.

Időpontok:
Január 26.
Február 23.
Március 29.
Április 26.
Május 24.

1 éves korig a részvétel ingyenes!
A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk az elővételes jegyvásárlást!

A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.

Ajánló

Hortobágy-Halastavi Kisvasút menettérti jegy Hortobágy-Halastavi Kisvasút menettérti jegy 2020. Június 06. Hortobágy-Halastón az elmúlt több mint 40 év alatt közel 300 madárfajt figyeltek meg, ezzel a halastórendszer Közép- Európa egyik legismertebb madár élőhelyévé vált. A kisvasúttal – mely az egyetlen halastavi környezetben futó személyszállító kisvasút Magyarországon – kellemes utazás tehető, hogy a vendégek felfedezzék az egyedülálló tájat és a halastavak gazdag madárvilágát. Hajnali madarásztúra Hortobágy-Halastón Hajnali madarásztúra Hortobágy-Halastón 2020. Augusztus 23. A szakvezetéses túrán a kilátogatók megismerkedhetnek a terület természetvédelmi jelentőségével és legfontosabb fajaival. A gyalogtúra kb. 5 km hosszú, visszafelé a vendégek a Hortobágy-halastavi Kisvasúttal jönnek vissza. Minimax Gyerekhajó  -  Budapest Minimax Gyerekhajó - Budapest 2020. Július 05. A Minimax Gyerekhajó az egyik legszuperebb gyerekprogram rengeteg játékkal, hajózással, neves gyerekegyüttesek koncertjével. Szent Iván- éji napforduló a Hortobágyon Szent Iván- éji napforduló a Hortobágyon 2020. Június 27. Hortobágy-Halastavi Kisvasút napja Hortobágy-Halastavi Kisvasút napja 2020. Július 18. „Halastavi 5 próba” sűrített járatok (10.00,11.00,12.00,13.00,14.00,15.00,16.00 órás indulásokkal), hajtány kipróbálása, büfé/kávézó, természetrajzi kiállítás, játszótér, délibábos madarászat (HÉM) - spektíves vezetett túra, a Halastavi tanösvény területén. A programon résztvevők kedvezményes árakon vehetik igénybe a kisvonatot, illetve ingyenes szakvezetéses gyalogtúrán vehetnek részt 08.00 és 10.00 órakor.

Élményprogram

Sport

Érdeklik legfrissebb programjaink?
Íratkozzon fel hírlevelünkre!