Jégvarázs 2.

2019 / 12 / 30
hétfő
Mozi
Miért született Elza varázserővel? A válasz egyszerre szólítja el a lányt és jelent veszélyt királyságára. Annával, Kristoff-fal, Olaffal és Svennel együtt veszedelmekkel teli utazásra indul, hogy fényt derítsen a titokra. Legutóbb hatalma túl sok volt a világ számára, most azonban mindenki azt reméli, elegendő lesz.
Jégvarázs 2.
Dátumok [ 2 ]
2019. december 30. hétfő, 15:00 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2019. december 31. kedd, 13:00 Nem elérhető
Leírás Képek Videók

Minden idők legsikeresebb animációs filmje, a több Oscar-díjat nyert Jégvarázs folytatása 2019. november 21-től a mozikban!

amerikai animációs vígjáték, kalandfilm, musical, 2019
6 éven felülieknek!

Ajánló

Én, Iphigénia Én, Iphigénia 2020. Február 02. Jexi - Túl okos telefon Jexi - Túl okos telefon 2020. Január 02. Phil totális mobilfüggő: reggel munkába menet már a telefonja képernyőjét bújja, az estéit pedig egy tökéletesen megfilterezett poszttal zárja. Hiába van számos haverja a világhálón, valójában se barátja se macskája. Amikor egy véletlen baleset folytán telefont kell cserélnie, az új modellel egy akaratos mesterséges intelligenciát is kézhez kap, Jexit. Hangutazás és hangfürdő Hangutazás és hangfürdő 2020. Január 26. Hangutazás és hangfürdő Bársony Bálinttal és 40 hangtálával Titkos Társulat: DÍSZELŐADÁS Titkos Társulat: DÍSZELŐADÁS 2020. Január 26. Egy törékeny asszony, egy nyugtalan ember, egy agg gyermek és további hét kísérleti kórtani lény segítségével előadja a kísérleti kórbuvár. Tünet Együttes: A tünetegyüttes Tünet Együttes: A tünetegyüttes 2019. December 19. Hová tart a Tünet Együttes? Hová tart a független színház? És mi köze van ehhez bárki másnak? Régen minden jobb volt? A Tünet Együttes három alapító tagja 15 éve dolgozik együtt. Most lefekszenek. Hallgatják a világot és egymás lélegzetét. Zaj, zene, zaj, zene, zene, zaj, zaj, zaj, jaj. A Tünet Együttes új előadása kilóg a korábbi darabok sorából. Szabó Réka, Szász Dániel és Gőz István a társulat történetét kínálja fel egy közösségi élmény létrehozására. Cél a saját – szűkebb és tágabb – helyzet értelmezése. Hogyan érdemes folytatni a munkát, amikor a csapat tünetegyüttese az ország tünetegyüttese egyben? A független alkotók története mindenkié, aki elvesztette viszonyítási pontjait. Az új előadás a kollektív kiégési szindróma tüneteit tárja fel a társulattól ismert öniróniával és humorral. A nézőkkel együtt keresi a cselekvés lehetőségét.

Élményprogram

Érdeklik legfrissebb programjaink?
Íratkozzon fel hírlevelünkre!