KALÁKA KICSIKNEK

2020 / 10 / 06
kedd
Kamara
A legkisebbeknek szóló koncertekre azokat a 1,5-4 éves gyermekeket várjuk szüleikkel, akiknek a mamájuk és a papájuk egykoron a Kaláka dalain nőtt fel.
KALÁKA KICSIKNEK
Dátumok [ 2 ]
2020. október 06. kedd, 10:00 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2020. október 06. kedd, 11:00 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
Leírás Képek Színészek

Becze Gábor, Gryllus Dániel, Radványi Balázs

Gyermekkorunk legkedvesebb zenekarai szinte észrevétlenül válnak saját gyermekeink kedvenceivé. A Fakatonát, a Pelikánt és a Bőrönd Ödönt talán még anyukánkkal énekeltük, és még ma is kívülről tudjuk, de egy ideje már a gyermekeink dúdolják…
Ültetett nézőtér és hangosítás nélküli, közvetlen hangvételű örömmuzsikálásra invitáljuk a gyerekeket egy kicsi, barátságos zeneszobába. Ebben a szeretetteljes légkörben ismerkedhetnek meg sok akusztikus hangszerrel és találkozhatnak – talán először – a zene csodálatos világával.

A PROGRAM AZ NKA TÁMOGATÁSÁVAL JÖTT LÉTRE.

Becze Gábor
Zenész
Gryllus Dániel
Zenész
Radványi Balázs
Zenész

Ajánló

Manó koncert 3.: Az ellentétek koncertje - végletek a zenében ( Törpéktől az óriásokig ) Manó koncert 3.: Az ellentétek koncertje - végletek a zenében ( Törpéktől az óriásokig ) 2021. Március 21. A zenés utazáson a Concerto Budapest ütőhangszeres művésze, Iván Gábor kalauzolja végig a kicsiket, a jó hangulatért és a könnyebb megértésért pedig Méhes Csaba pantomimművész felel. Alapérzelmek a zenében – Félelem és meglepetés / MATINÉKONCERTEK Alapérzelmek a zenében – Félelem és meglepetés / MATINÉKONCERTEK 2020. November 08. Jobb félni, mint meglepődni? A megváltoztatott mondásnak lehet némi igazságtartalma: mind a félelem, mind a meglepetés olyan érzelmek, melyeket valami előidéz, kivált, vagyis reakciók egy bizonyos ingerre, illetve egy váratlan eseményre. Minden művészeti ág előszeretettel épít a meglepetés erejére, de vajon mi a helyzet a félelemmel? Egy dolog biztos: ha a hallgatóságnak nem is, de a megszólaltatott, más-más műfajú klasszikus zenei részletekben megidézett szereplőknek és karaktereknek lesz félnivalójuk. RUTKAI BORI BANDA: ZSEBTENGER RUTKAI BORI BANDA: ZSEBTENGER 2020. Október 18. A Fonogram-díjas Rutkai Bori Banda zenekar negyedik, gyerekeknek szóló mesealbuma a Zsebtenger partján található Kukutyin városkába kalauzol el bennünket, ahol jó szomszédságban élnek a mesebeli és a valóságos lények. Liszt-kukacok Akadémiája - Kiscsoportos zenés beavató foglalkozás (6-10 éveseknek) Liszt-kukacok Akadémiája - Kiscsoportos zenés beavató foglalkozás (6-10 éveseknek) 2020. Szeptember 19. Belépő csak a foglalkozásokon részt vevő gyermekek számára váltandó! A szülők a foglalkozáson nem vehetnek részt, ők az aznap esti koncert főpróbájára ülhetnek be, amennyiben a fellépőknek ez ellen nincs kifogásuk. Manó koncert 1.: A hangszerek és énekhangok koncertje és a téli ünnepkör (hangszerbemutató) Manó koncert 1.: A hangszerek és énekhangok koncertje és a téli ünnepkör (hangszerbemutató) 2020. December 13. A zenés utazáson a Concerto Budapest ütőhangszeres művésze, Iván Gábor kalauzolja végig a kicsiket.

Élményprogram

Sport

Érdeklik legfrissebb programjaink?
Íratkozzon fel hírlevelünkre!