Magic Show - Paks

2019 / 12 / 20
péntek
Csengey Dénes Kulturális Központ
Egy kivételes turnéra, kivételes művészek gyűltek össze, hogy olyat mutassanak az országnak, amilyet még sohasem láthattak: Bűvészet, illúzió, gondolatolvasás, manipuláció és még számos a tudomány által megmagyarázhatatlan produkció.
Magic Show - Paks
Dátumok [ 1 ]
2019. december 20. péntek, 19:00 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
Leírás Képek

MAGIC SHOW TURNÉ 2019

Felkészültél életed legvarázslatosabb estéjére?
 
A Magic Show Magyarország első olyan országjáró bűvész és illúzió műsora, amely 2018-tól 38 előadással és több mint 15.000 nézővel szórakoztatta a fiatalokat és időseket egyaránt 22 különböző városban.
A kivételes érdeklődésre való tekintettel 2019-ben 35 állomásos turnéval és természetesen vadonatúj műsorral  térünk vissza!

Egy kivételes turnéra, kivételes művészek gyűltek össze, hogy olyat mutassanak az országnak, amilyet még sohasem láthattak: Bűvészet, illúzió, gondolatolvasás, manipuláció és még számos a tudomány által megmagyarázhatatlan produkció.

★ A műsor 120 perces és egy 15 perces szünetet tartalmaz
★ 6 éves kortól ajánlott
★ A műsor pirotechnikai elemeket tartalmaz

További infó: www.magicshow.hu

★ Magic Show ★
Ne higgy a szemednek...♣

Ajánló

Magic Show - Székesfehérvár Magic Show - Székesfehérvár 2020. Február 08. Egy kivételes turnéra, kivételes művészek gyűltek össze, hogy olyat mutassanak az országnak, amilyet még sohasem láthattak: Bűvészet, illúzió, gondolatolvasás, manipuláció és még számos a tudomány által megmagyarázhatatlan produkció. Bősze Ádám: Nagy zenészek, nagy szerelmek #Britten Bősze Ádám: Nagy zenészek, nagy szerelmek #Britten 2020. Március 18. A zenetörténet legismertebb zeneszerzői és az ő szerelmi életük. Illetve nem is: a legvonzóbb nők és férfiak, akikbe a legnagyobb zeneszerzők lettek szerelmesek. Bősze Ádám előadássorozata először Budapesten a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpontban havonta egy alkalommal, 2019 szeptemberétől 2020 júniusáig. Bősze Ádám: Nagy zenészek, nagy szerelmek #Wolf Bősze Ádám: Nagy zenészek, nagy szerelmek #Wolf 2020. Január 20. A zenetörténet legismertebb zeneszerzői és az ő szerelmi életük. Illetve nem is: a legvonzóbb nők és férfiak, akikbe a legnagyobb zeneszerzők lettek szerelmesek. Bősze Ádám előadássorozata először Budapesten a Lóvasút Kulturális és Rendezvényközpontban havonta egy alkalommal, 2019 szeptemberétől 2020 júniusáig. Bősze Ádám: Nagy zenészek, nagy szerelmek #Mozart (PÓTJEGY - GALÉRIA) Bősze Ádám: Nagy zenészek, nagy szerelmek #Mozart (PÓTJEGY - GALÉRIA) 2019. December 28. A zenetörténet legismertebb zeneszerzői és az ő szerelmi életük. Illetve nem is: a legvonzóbb nők és férfiak, akikbe a legnagyobb zeneszerzők lettek szerelmesek. A MISKOLCI GYÖKEREK - Aranyosi Péter és Vida Péter közös stand up műsora A MISKOLCI GYÖKEREK - Aranyosi Péter és Vida Péter közös stand up műsora 2020. Január 10. Mi a közös a két fellépőben?

Élményprogram

Érdeklik legfrissebb programjaink?
Íratkozzon fel hírlevelünkre!