Menük

2020 / 02 / 17
hétfő
Corvin Dumaszínház
Vásároljon komplex élményt, a jegyek mellé tekintse át vacsora ajánlatainkat. Rendelje meg előre a vacsoramenüt vagy válasszon értékutalványaink közül.
Menük
Dátumok [ 138 ]
2020. február 17. hétfő, 19:30 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2020. február 18. kedd, 19:30 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2020. február 19. szerda, 19:30 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2020. február 20. csütörtök, 19:30 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2020. február 21. péntek, 19:30 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2020. február 21. péntek, 23:00 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2020. február 22. szombat, 15:30 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2020. február 22. szombat, 19:30 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2020. február 23. vasárnap, 12:30 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2020. február 23. vasárnap, 15:30 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
Leírás Képek

Magyaros tapas tál  3 290 Ft

 

Parasztsonka, mangalicakolbász, házi mája, őz szalámi, körözött, lilahagyma-saláta, koktélparadicsom, paprika

Mediterrán tapas tál   3 790 Ft

Serrano sonka,   chorizo,   lazactatár,   mortadella,   ajvár,   olajbogyó,  szárított paradicsom,   jalapeno,   rucola


Sajttál             3 290 Ft

Camembert, pácolt füstölt sajt, Gorgonzola, Parmezán, Emental, Gouda, fűszeres túrókrém, dió, áfonya lekvár

I. menü  (3 fogásos menü csirkés főétellel) :

5 500 Ft

Kacsahús leves vargányás tortellini, julienne zöldségek

Pankó morzsás csirkemell, majonézes burgonyasaláta

Pisztáciás creme brülée

II. menü (3 fogásos menü sertés főétellel) :

6 000 Ft

Zellerkrémleves,birsalma,mogyoró

Brassói sertésszűz, szalonna morzsa,  savanyított hagymák

Gesztenyés panna cotta, aszalt áfonyával

Vega menü

5 800 Ft

Zellerkrémleves,birsalma,mogyoró

Kemencés camembert sült magvakkal, kevert saláta

Mogyorós csokoládé torta, erdei gyümölcsös coulie (vegán)

 

6 000 Ft értékű vacsora utalvány 6 000 Ft

Az utalvány szabadon lefogyasztható az előadás alatt, amelyre a jegyet megvásárolta.

12 000 Ft értékű vacsora utalvány 12 000 Ft

Az utalvány szabadon lefogyasztható az előadás alatt, amelyre a jegyet megvásárolta.

Ajánló

Great Market Hall Culinary Tour Great Market Hall Culinary Tour 2020. Február 22. Join a delicious tour inside the largest and most iconic markets of Budapest! Hajós városnézés kézműves sörkóstolással és élő zenével/Craft Beer Cruise Hajós városnézés kézműves sörkóstolással és élő zenével/Craft Beer Cruise 2020. Február 17. A kétórás körút során a város legszebb látványosságait csodálhatod meg egy Dunai hajó fedélzetéről, miközben a személyzet bevezet téged a sörkóstolás rejtelmeibe, az ország legkedveltebb sörfőzdéinek 5 különlegessége által. Főzzünk Fűszeres Eszterrel - Sabatra készülünk 2. Főzzünk Fűszeres Eszterrel - Sabatra készülünk 2. 2020. Február 20. A program résztvevői Bodrogi (Fűszeres) Eszterrel, a Fűszer és Lélek blog szerzőjével készíthetik el a legfinomabb sabati falatokat, ahogy a világpolgárok készítik 2020-ban. A minisorozat első részében nagyanyáink, dédanyáink szombati asztalát elevenítettük fel, most Sabat 2020-ban, modern sabat világpolgároknak címmel főzünk majd szombati ételeket. DEBRECEN VÁROS BORAI - Sétáló borkóstoló DEBRECEN VÁROS BORAI - Sétáló borkóstoló 2020. Március 27. Debrecen Város Bora címet kaptak 2020-ban: Fehér klasszikus: Mátrai Rajna Rizling 2018, Szőke Mátyás és Zoltán Pincészet Vörös klasszikus: Szekszárdi Cabernet Franc classic 2017, Mészáros Borház Rozé klasszikus: Szekszárdi Pinot Noir Rosé 2019, Takler Borbirtok Fehér prémium: Mátrai Paskomi Chardonnay 2018, Szőke Mátyás és Zoltán Pincészet Vörös prémium: Villányi Franc 2017, Koch Borház, Vin Art Pincészet Desszert: Intuition No1. Zéta édes szamorodni 2008, Holdvölgy Pincészet Pezsgő: Tokaji Furmint Pezsgő Extra Brut 2016, Gróf Dégenfeld Szőlőbirtok Borral folyó Kánaán - Borséta a budai Várnegyedben és a nyugati pincerendszerében Borral folyó Kánaán - Borséta a budai Várnegyedben és a nyugati pincerendszerében 2020. Február 22. Séta a budai Várnegyedben, borkóstolás a nyugati pincerendszerben - Hová tűnt a budai borvidék és milyen volt a budai bor? Budai Vársétánkon bemutatjuk Buda borászati történetét az első szőlőtőkéktől egészen a Borfesztiválig. Szót ejtünk kerülőkről, vincellérekről, korcsolyásokról, mesélünk németekről, rácokról és zsidókról. Sétánk végén a nyugati pincerendszerben megnézzük, hogyan tárolták az itt lakók a méltán híres nedűt, majd egy pohár finom vörösborral zárjuk utunkat.

Élményprogram

Sport

Érdeklik legfrissebb programjaink?
Íratkozzon fel hírlevelünkre!