Ringató

2020 / 10 / 01
csütörtök
Nagyterem
Ringató-Kisgyerekkori zenei nevelés A foglalkozásokon az óvodát megelőző korosztály zenei nevelésére kapnak mintát a szülök, a kodályi elvek alapján.
Ringató
Dátumok [ 6 ]
2020. október 01. csütörtök, 09:00 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2020. október 08. csütörtök, 09:00 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2020. október 15. csütörtök, 09:00 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2020. október 22. csütörtök, 09:00 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2020. október 29. csütörtök, 09:00 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
2020. november 05. csütörtök, 09:00 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
Leírás Képek

A foglalkozásokon az óvodát megelőző korosztály zenei nevelésére kapnak mintát a szülök, a kodályi elvek alapján. Szeretettel várunk a Ringatóra már néhány hónapos gyerekeket is és minden olyan anyukát, apukát, nagyszülőt, aki szívesen énekel, játszik együtt a kicsinyekkel, oldott, szeretetteli légkörben.

Aki maga is úgy érzi, fontos az, hogy a művészet eszközeivel neveljünk, aki szívesen énekel, bővíti a dalkincsét, vagy éppen önmaga bátortalan az éneklésben, és segítségre, vagy az énekléssel kapcsolatban kialakult gátlásainak feloldására vágyik egy közösségben.
A Ringató alapítója, a program vezetője: Gállné Gróh Ilona, énektanár.

új csoport: 9:00-tól 09:45-ig !!!
második csoport: 09:45-től 10:15-ig
harmadik csoport: 10:30-tól 11:00-ig
negyedik csoport: 11:15-től 11:45-ig

A foglalkozásokat Venczel Mónika vezeti

Ajánló

MÁV Búgócsiga MÁV Búgócsiga 2020. Október 06. A zenehallgatást nem lehet elég korán kezdeni! Az idei évadban is folytatódnak nagy sikerű családi koncertjeink. A programok szerkesztője és házigazdája Székely Edit zenepedagógus, a MÁV Szimfonikus Zenekar fuvolaművésze. Családi vasárnap:Alma együttes koncertje Családi vasárnap:Alma együttes koncertje 2020. November 15. Az Alma együttes koncertjére szeretettel várunk minden dalolni, kacagni és táncolni vágyó gyermeket és gyermeklelkű felnőttet. Alapérzelmek a zenében – Öröm / MATINÉKONCERTEK Alapérzelmek a zenében – Öröm / MATINÉKONCERTEK 2021. Január 24. A boldogságtól az eufóriáig, az élvezettől az eksztázisig igen széles a skála, de középen ott mosolyog szelíden és biztatón a vitán felül legnépszerűbb és talán egyben a legáhítottabb alapérzelem, az öröm. Ahány arca van az örömnek, az ezzel az érzéssel eltelt emberek is éppen annyiféle típusba tartoznak, vagyis nem feltétlenül ugyanaz a muzsika szerez örömet mindenkinek. Mi viszont biztosra megyünk: sokszínű zenei válogatásunkban mindenki megtalálhatja majd a kedvére való dallamokat. Manó koncert 2.: A báltermek koncertje - minden ami talp alá való (Hamupipőke mulatságba megy) Manó koncert 2.: A báltermek koncertje - minden ami talp alá való (Hamupipőke mulatságba megy) 2021. Január 31. A zenés utazáson a Concerto Budapest ütőhangszeres művésze, Iván Gábor kalauzolja végig a kicsiket, a jó hangulatért és a könnyebb megértésért pedig Méhes Csaba pantomimművész felel. MANÓ koncert V. Zene és Mozgás - zenei ritmusok,és a mozdulatok összhangja,történetek mozdulatokkal MANÓ koncert V. Zene és Mozgás - zenei ritmusok,és a mozdulatok összhangja,történetek mozdulatokkal 2020. Október 11. Hogyan lehet zenével leképezni mozdulatsorokat? Milyen zenei megoldásokkal mutatható meg az emberi mozdulat, a mechanikai szerkezetek, gépek ritmusos működése, az állatok mozgása? Mi a különbség a társastáncok és zenei aláfestésük, illetve a művészi táncok és a balettzene között?

Élményprogram

Érdeklik legfrissebb programjaink?
Íratkozzon fel hírlevelünkre!