Várkert JÓGA - Ashtanga jóga Szalóki Ágival

Öntőház Udvar
"A jógára, mint mozgásformára, 9 évvel ezelőtt találtam rá. A jóga mozgásos meditáció, amely kiváló eszköz a test-lélek-szellem harmonikus működésének eléréséhez, az önismeret elmélyítéséhez.A hazai testedzés kultúrában jellemzően az erő növelése a cél.A jóga azonban nemcsak erőssé, rugalmassá is tesz,s e két tulajdonság egymást jól kiegészítve nagy hasznára válik a gyakorló életében."
Várkert JÓGA - Ashtanga jóga Szalóki Ágival
Leírás Képek

"Nem vagyok képzett ashtanga jógaoktató, csak gyakorló. Ezért hatványozottan nagy felelősség, hogy egyetlen alkalommal mégis kiállok, és közös gyakorlásra invitállak benneteket. Örömmel mondtam azonban igent a Várkert Bazár felkérésére, mert szívesen adom át a 9 év alatt megszerzett tudásom." Szalóki Ági

Kezdőknek ajánljuk!

A Várkert jógára szóló a jegy felmutatásával ingyenes a parkolás a Várkert Bazár mélygarázsában 3 óra időtartamra (behajtás a Szarvas tér felől) a szabad helyek függvényében. 

Kérjük jógamatracot, kényelmes, mozgásban nem akadályozó ruhát és vizet hozz magaddal, amennyiben teheted már jógaöltözetben érkezz. 

Gyertek párban/párosan, hozz magaddal egy barátod is – csak online érvényesíthető kedvezmény! 2 db jegy vásárlása esetén 10% kedvezményben részesülsz!

Érkezés: 18.00-tól a Testőrpalotán keresztül

Az jóga óra hossza kb. 90 perc

Rossz idő esetén kérjük, az óra megtartásával kapcsolatban, tájékozódj a Várkert Bazár weboldalán (www.varkertbazar.hu).

Elmaradt jógaóra esetén aznap a jegyek visszaváltására a helyszínen nincs lehetőség. A jegy a következő órára automatikusan érvényes. Amennyiben az új időpont nem megfelelő Neked, írj az info@varkertbazar.hu-ra az online jegyek visszaváltásáról. A Várkert Bazár jegypénztáraiban megvásárolt jegyeket az előadás dátumától 16 napon belül váltható vissza a Déli Palota jegypénztárában.

A házirend itt érhető el.

 

Ajánló

Élményprogram

Sport

Érdeklik legfrissebb programjaink?
Íratkozzon fel hírlevelünkre!