VOLT Fesztivál 2020 / RÉT KEMPING

2020 / 06 / 30
kedd
VOLT Fesztivál 2020 / Kemping
A Telekom VOLT fesztivál idén is hozza a jól bevált receptet, mely szerint a műfajok széles, világsztárokkal dúsított tárházát vonultatja fel Sopronban, idén július 1-4 között.
VOLT Fesztivál 2020 / RÉT KEMPING
Dátumok [ 1 ]
2020. június 30. kedd, 23:59 Jegyvásárlás Jegyvásárlás
Leírás Képek

VOLT Fesztivál 2020 / RÉT KEMPING

- A kempingek közvetlenül a fesztivál területén találhatóak. 
- Érkezéskor a kemping-, és fesztiválbelépődet együtt a kempingek bejáratánál be tudod váltani
- Sátrazhatsz az erre kijelölt területeken és használhatod a zuhanyzókat, wc-ket.
- A sátorhelyeknél 2x2 méter - 1-2 fő esetén, 4x2 méter - 3-4 fő esetén a felhasználható terület mérete. Kérjük, vegyétek figyelembe a sátor felállításánál kollégáink kéréseit.
- A kempingben elérhető szolgáltatások: csomagmegőrző, értékmegőrző, telefontöltőpont, zuhanyzó, WC, Festipay-feltöltőpont, recepció
- A kemping igénybevételéhez az alábbi jegyekre van szükséged: érvényes fesztivál bérlet / VIP bérlet / napijegy / VIP napijegy (csak érvényes napijeggyel vagy bérlettel együtt jogosít a belépésre és a kempingezésre)
- kempingjegy személyenként (külön kell megvásárolni, a belépőjegy nem tartalmazza)
- A Rét Kemping részeként épül fel a VOLT VILLAGE, amely elsősorban a kempingezők kényelmét szolgálja. Tiszta tusolók és mellékhelyiségek mellett kávézó, reggeliző, sport- és bulihelyszín és kertmozi várja a fesztiválozókat.

Érvényes: 2020. június 30. 16:00-tól 2020. július 5. 8:00-ig

Ajánló

VOLT Fesztivál 2020 / KARAVÁN KEMPING VOLT Fesztivál 2020 / KARAVÁN KEMPING 2020. Június 30. A Telekom VOLT fesztivál idén is hozza a jól bevált receptet, mely szerint a műfajok széles, világsztárokkal dúsított tárházát vonultatja fel Sopronban, idén július 1-4 között. VOLT Fesztivál 2020 / ERDŐ KEMPING VOLT Fesztivál 2020 / ERDŐ KEMPING 2020. Június 30. A Telekom VOLT fesztivál idén is hozza a jól bevált receptet, mely szerint a műfajok széles, világsztárokkal dúsított tárházát vonultatja fel Sopronban, idén július 1-4 között. Bondoró Utcaszínház Fesztivál Bondoró Utcaszínház Fesztivál 2020. Augusztus 28. Színes, vidám kavalkád, egy varázslatos világ! Ez az utcaszínház! Különféle impulzusok, az utcákon és tereken folyamatosan újrateremtődő színpadok. 9. Paloznaki JazzPiknik / CSÜTÖRTÖKI napijegy (augusztus 20.) 9. Paloznaki JazzPiknik / CSÜTÖRTÖKI napijegy (augusztus 20.) 2020. Augusztus 20. A rendezvény dátuma megváltozott, a fellépőkkel és a visszaváltással kapcsolatos információkról a Paloznaki Jazzpiknik Facebook oldalán adunk folyamatos tájékoztatást Debreceni Virágkarnevál - Krones lelátó - Kölcsey Központ Debreceni Virágkarnevál - Krones lelátó - Kölcsey Központ 2020. Augusztus 20. Hazánk egyik legnagyobb hagyománnyal rendelkező és egyben legnépszerűbb kulturális rendezvényének központi eleme az augusztus 20-i karneváli felvonulás, amely keretében a több százezer szál élővirág felhasználásával készített, közel 5 méter magas és 10 méter hosszú virágkompozíciók nívós hazai és külföldi táncosok, hagyományőrző csoportok kíséretében haladnak végig Debrecen utcáin.

Élményprogram

Sport

Érdeklik legfrissebb programjaink?
Íratkozzon fel hírlevelünkre!